Tjenester:

Regnskap
Vi hjelper deg med all regnskapsføring for ditt firma. Omfanget vil være avhengig av firmaets størrelse og ønsker. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med løsning som er tilpasset firmaet og igjen bidrar til minst mulige kostnader.
Regnskap
Lønn
Vi bistår med alt innen lønnsarbeid og innrapporteringer til det offentlige.
Lønn
Fakturering
Vi kan om ønskelig stå for utfakturering til dine kunder. Vi har systemer for enkel fakturering samt håndtering av faste faktureringer som husleier, felleskostnader, abonnementer etc. Fakturaene sendes ut i forskjellige formater om ønskelig.
Fakturering
Årsoppgjør
og selvangivelser
Vi bidrar med utarbeidelse av alle ligningspapirer og selvangivelse, og vi utarbeider nødvendige regnskaper som må sendes til Brønnøysundregistrene.
Årsoppgjør og selvangivelser
Etablering
av firmaer
Vi hjelper deg med å starte et nytt firma, alt fra utarbeidelse av skjemaer til rådgivning og hvilke selskapsform som passer best for deg.
Etablering av firmaer
Rådgivningstjenester
Med 20 års erfaring og dyktige medarbeidere har vi svært god kompetanse på de fleste områder innen regnskap, moms, skattespørsmål etc. Vi har også kontakt med spesialister på de forskjellige områdene hvis det skulle være behov.
Rådgivningstjenester
Remittering / OCR / Scanning
For å effektivisere papir-flyt og manuell punching tilbyr vi løsninger innen remittering og OCR og skanning av fakturaer og bilag.
Remittering / Ocr / Skanning
Tilgang
systemer – eget arbeid
Mange av våre kunder ønsker å gjøre deler av arbeidet selv. Vi tilbyr da mulighet for egen innlogging på systemene for dette. Dette skaper fleksible løsninger, og reduserer regnskapshonorarene.
Tilgang systemer - eget arbeid